Meld je hier aan!

Wat houdt het in om in een commissie te zitten?

In een commissie ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de vereniging. Van feesten tot een studiereis! Natuurlijk krijgt elke commissie ook een commissieuitje! (behalve de studiereiscommissie, die krijgen de reis vergoed) Dus wil jij in een team vol met enthousiaste studenten activiteiten organiseren of bij andere vlakken ervaring op doen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Commissies

PR-commissie

Als PR-commissie zorg je voor de grafische vormgeving binnen de vereniging. Ook zal alle promotie door deze commissie verricht worden. Hierbij hoort dan ook het bijhouden van alle social media van Xtend (Facebook & Instagram).

Feesten en activiteitencommissie

Als feesten en activiteitencommissie zorg je voor alle feestelijke en studiegerelateerde activiteiten. Dit gebeurd vaak in samenwerking met andere verenigingen en bedrijven, dus je krijgt een leuke ervaring en nieuwe connecties erbij!

Galacommissie

Het gala van vorig jaar was een groots succes! Vandaar dat we dit dit jaar er weer, in samenwerking met S.V. Amoras en HART, er een geweldig spektakel van gaan maken! Wil jij meehelpen met het organiseren, meld je dan vooral aan!

Barcommissie

Vind jij het ook leuk om aan de andere kant van de bar te staan? Tijdens meerdere feesten en borrels gedurende het jaar en voor de introductie week zijn bartijgers gezocht. Lijkt jou dit leuk? Meld je dan aan!

Studiereiscommissie

Elk jaar gaat Xtend op reis, waar gaan we dit jaar naartoe? Lijkt jou het leuk om samen met enthousiaste medestudenten een volledige (studie)reis uit te plannen naar een locatie die jullie zelf uitkiezen? Dan is de studiereiscommissie zeker iets voor jou!

Introductiecommissie

Als introductiecommissie van je verantwoordelijk voor de organisatie van de gehele introductieweek. Van het kamp in Park Presikhaaf tot de dagen bij Markant Outdoorcentrum en de campusdag. Lijkt jou dit leuk? Meld je dan aan!

Meld je hier aan!


PR-commissieFeesten en activiteitencommissieGalacommissieBarcommissieStudiereiscommissieIntroductiecommissie


ICTCMD


ArnhemNijmegen