In Oktober 2005 begon Marco Aarnink met een collega internetdrukkerij Drukwerkdeal in Deventer. Het bedrijf kwam voort uit zijn afstudeerproject tijdens de opleiding Small Business en Retail Management. Het businessplan: via een webshop en goedkope Europese leveranciers het segment van gestandaardiseerd drukwerk veroveren. Het was een schot in de roos. In de jaren erna groeiden wij explosief en inmiddels zijn wij onderdeel van de wereldwijde marktleider: Cimpress. Inmiddels is Drukwerkdeal.nl een club van ruim 385 man in Nederland en Belgiƫ (Printdeal.be).

Wat doet Drukwerkdeal.nl?

Onze missie is drukwerkervaringen creƫren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Per dag verwerken we duizenden orders en helpen we honderden klanten!

Wat doe je als developer bij Drukwerkdeal.nl?

Samen met meer dan 20 collega developers doen jullie er alles aan de klant een geweldige online ervaring te bezorgen! Afhankelijk van jouw interesses werk je mee in een van de scrumteams. Dit kunnen projecten zijn op het vlak van betere klantervaring, maar ook het hart van ons bedrijf, ons platform. Denk aan verbeteringen of nieuwe toepassingen op gebied van marketing- en conversietopics, procesoptimalisaties, koppelingen met leveranciers, grafische processen en editors, productieprocessen, betaalprocessen en koppelingen met wederverkopers.

Met een potje planning poker bepalen jullie elke 2 weken wat jullie gaan ontwikkelen. Jullie hebben een hoge mate van eigenaarschap en autonomie om alle ins en outs van de applicatie te ontwikkelen. We zetten onze code live d.m.v. een volledige DTAP straat en Jenkins, en we hebben automatische tests om te garanderen dat we niks stuk maken. Het resultaat presenteren jullie na elke sprint aan de organisatie. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Specialiteiten:

PHP7+, Symfony3+, MySQL, Javascript (react), microservices, Docker, AWS, Jira, Kubernetes, PHPUnit, Bitbucket, Git, continuous deployment & integration.