Xtend organiseert op 13 december 2019 een ‘bake-sale’ in combinatie met een foute-kersttruien-wedstrijd. Om de bake-sale mogelijk te maken, vragen wij onze leden om voor deze dag de lekkerste baksels te maken om die te kunnen verkopen voor het goede doel. (Ingrediënten worden vanuit Xtend vergoed) Laat even weten of we op jouw baksels kunnen rekenen!

Daarnaast kan je meedoen aan de foute kersttruien wedstrijd! Die dag gaat de jury op zoek naar de persoon met de meest foute kersttrui. Dus duik je kast in of struin die foute winkels af om zo’n fout mogelijke kersttrui te vinden dat zelfs de toppers zullen zeggen dat je het wel rustiger aan mag doen 😉 Niks is dus te gek! Zorg er dus voor dat je die dag opvalt en wordt opgemerkt door de jury. Wie de jury zullen omvatten, wordt later nog bekend gemaakt.

Degene die op 13 december de meest foute kersttrui aan heeft en dus de titel zal bemachtigen, wint niet alleen eeuwige roem bij Xtend, maar krijgt ook nog eens een ontzettend leuke prijs!

Lees hier nog wat meer over ‘Save The Children’: 
In Nederland is Kerst een tijd van gezelligheid en urenlang samen dineren met vrienden of familie, maar voor kinderen in nood is dit helaas anders. Zij groeien op in oorlog of zijn getroffen door een ramp en gaan een hele andere Kerst tegemoet. Daarom zamelen wij tijdens Foute Kersttruiendag geld in voor deze kinderen, zodat ook zij genoeg te eten hebben, zeker zijn van een dak boven hun hoofd en veilig bij hun familie kunnen zijn.

09:15-16:00