Al meer dan 20 jaar heeft Mansystems met bedrijven samengewerkt en oplossingen geproduceerd en verkocht om een ​​positieve impact te creëren via klantrelaties en transformationele software. Ze zijn begonnen met het servicemanagementplatform Remedy BMC en zijn gecultiveerd in de richting van Mendix en SAP RAD om bedrijven te transformeren door hun bedrijfsactiviteiten te digitaliseren.

Mansystems neemt klanten mee op reis. Hun consultants creëren een ruimte waarin innovatie bloeit. Deze nieuwe ideeën moeten snel worden gerealiseerd, maar ook first-time-right om vertrouwen te creëren in het innovatieproces. Daarom bouwen ze snel applicaties met behulp van het Mendix- en SAP RAD-platform en first-time-right met behulp van hun eigen Quality & Control-oplossingen. En ze onderhouden deze toepassingen in hun gecertificeerde ondersteuningscentrum. Al die tijd stellen ze hun klanten met de Mansystems Mendix Academy in staat om onafhankelijk te worden in het innoveren en bouwen van hun eigen applicaties. Mansystems geeft ze de tools om bovenop het eerste app-succes te bouwen en hen de beste return-on-investment te geven om te blijven innoveren.

Waar bevinden de klanten van Mansystems zich?
Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Welke diensten biedt Mansystems?
Consulting, professionele services, kwaliteit & controle, academie en ondersteuning.

Specialiteiten:
Mendix, SAP RAD, ATS, APM, Digitale transformatie, Ontwikkeling van zogeheten Low Code, Agile ontwikkeling, Scrum, IoT, Modelgestuurde ontwikkeling, bedrijfstoepassingen, App-ontwikkeling, Technische productiviteit, Testen, Beveiliging, Ondersteuning, Expertdiensten, Innovatieworkshops, app-in-per-dag, webapplicaties, cloud.