Scriptium is een excellent scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau dat begeleiding en correctie verzorgt voor studenten die met spoed op zoek zijn naar goede hulp bij het studeren. Voor lage tarieven kun je jouw scriptie, of andere tekst, laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Scriptium beschikt over een groep correctoren met diverse achtergronden en affiniteiten. Zo is er altijd een corrector te vinden die aansluit op jouw scriptieonderwerp en die jouw kan helpen bij je specifieke hulpvraag.

De website van Scriptium is overzichtelijk en bevat alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken. Onder het kopje ‘tarieven’ is een generator te vinden waarmee je kunt uitrekenen hoeveel een eventuele correctie-opdracht zou kosten. Zo weet je van te voren wat je kwijt zal zijn. Daarnaast kun je via de contactpagina natuurlijk contact opnemen met Scriptium en zo je vragen stellen. Onder het kopje ‘nakijken’ is alle informatie te vinden over scriptiecorrectie en onder het kopje ‘scriptiebegeleiding’ alles over scriptiebegeleiding.
Scriptium is tevens een bron van kennis over scripties, onderzoek en het hoger onderwijs. Je kunt prima terecht voor informatie over het schrijven van een scriptie, het werken met SPSS en bronvermeldingen. Een team van specialisten doet al jaren bijdragen aan deze database. Zo kan Scriptium, of je het bureau nu inhuurt of niet, je sowieso bijstaan in het scriptieproces.