Mansystems

Al meer dan 20 jaar heeft Mansystems met bedrijven samengewerkt en oplossingen geproduceerd en verkocht om een ​​positieve impact te creëren via klantrelaties en transformationele software. Ze zijn begonnen met het servicemanagementplatform Remedy BMC en zijn gecultiveerd in de richting van Mendix en SAP RAD om bedrijven te transformeren door hun bedrijfsactiviteiten te digitaliseren.

Mansystems neemt klanten mee op reis. Hun consultants creëren een ruimte waarin innovatie bloeit. Deze nieuwe ideeën moeten snel worden gerealiseerd, maar ook first-time-right om vertrouwen te creëren in het innovatieproces. Daarom bouwen ze snel applicaties met behulp van het Mendix- en SAP RAD-platform en first-time-right met behulp van hun eigen Quality & Control-oplossingen. En ze onderhouden deze toepassingen in hun gecertificeerde ondersteuningscentrum. Al die tijd stellen ze hun klanten met de Mansystems Mendix Academy in staat om onafhankelijk te worden in het innoveren en bouwen van hun eigen applicaties. Mansystems geeft ze de tools om bovenop het eerste app-succes te bouwen en hen de beste return-on-investment te geven om te blijven innoveren.

Waar bevinden de klanten van Mansystems zich?
Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Welke diensten biedt Mansystems?
Consulting, professionele services, kwaliteit & controle, academie en ondersteuning.


Specialiteiten:
Mendix, SAP RAD, ATS, APM, Digitale transformatie, Ontwikkeling van zogeheten Low Code, Agile ontwikkeling, Scrum, IoT, Modelgestuurde ontwikkeling, bedrijfstoepassingen, App-ontwikkeling, Technische productiviteit, Testen, Beveiliging, Ondersteuning, Expertdiensten, Innovatieworkshops, app-in-per-dag, webapplicaties, cloud.

Breedband Arnhem

Breedband Arnhem is een echt Arnhems bedrijf. Ze werken met een verfrissende kijk op snel internet. Iedere aansluiting van Breedband Arnhem is maatwerk, of het nu gaat om een zakelijke aansluiting of een aansluiting bij een thuisgebruiker. Naar het inzicht van Breedband Arnhem zijn veel consumenten en bedrijven moe van grote anonieme providers met standaardoplossingen. Met het eigen netwerk en de op service gerichte aanpak wil Breedband Arnhem supersnel internet voor alle Arnhemmers mogelijk maken.

Missie
”Breedband Arnhem wil van Arnhem de snelste internetstad ter wereld maken.”

Visie
”Breedband Arnhem hoeft niet de grootste provider van het land te worden, maar de beste van Arnhem.”

Kernwaarden
Gepassioneerd: Breedband Arnhem heeft passie voor hun klanten en passie voor wat ze doen
Professioneel: Breedband Arnhem werkt op een professionele manier
Verantwoordelijk: Breedband Arnhem neemt hun verantwoordelijkheid voor het resultaat
Persoonlijk: Breedband Arnhem heeft in het bijzonder aandacht voor de mensen waar ze mee werken

Ministerie van Defensie

Dit overheidsorgaan is moeilijk over het hoofd te zien tegenwoordig, ook op het gebied van de ICT. Het Ministerie van Defensie is, zoals de meeste grote organisaties in Nederland, haar volledige IT-orgaan aan het vernieuwen. De volledige krijgsmacht wordt dag en nacht ondersteund door haar IT afdeling, veelal op het gebied van infrastructuur en beveiliging.

Defensie is op elk van haar vakgebieden uniek binnen Nederland, zo ook binnen de IT. De Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst evenals het Cybercommando zijn uniek in hun taken, maar ook uniek als baan. Mocht je meer informatie informatie willen over wat je allemaal met IT kunt doen binnen Defensie? Kom dan vooral langs bij D101 (Arnhem), dan leggen wij het je graag uit! Daarnaast kun je altijd terecht op https://www.defensie.nl/ en https://werkenbijdefensie.nl/ voor meer informatie.

ROBIN


ROBIN is een Nederlands tech & consultancy bedrijf dat zich specialiseert in eCommerce klantdiensten. Dit houdt in dat er software gemaakt is om het klantcontact van online shops te ondersteunen.

In een fysieke winkel stappen we proactief op shoppers af. Online moeten ze wachten op antwoord en sturen we ze liever eerst naar de FAQ’s. Met ROBIN maak je online service net zo snel en persoonlijk als in de winkel.

Als shoppers contact opnemen met een online retailer dan willen ze een snel, vriendelijk en correct antwoord. ROBIN software helpt je om dat goed te regelen. Als fundament voor het volgende niveau in online klant contact: personal sales.

In 2013 heeft ROBIN een prijs voor innovatie ontvangen van de Dutch association for online stores.

Sioux


Sioux wil een bijdrage leveren aan een veilige, gezonde en duurzame wereld door middel van technologische vernieuwing. Wij streven daarbij naar groei voor onze medewerkers, ons bedrijf en onze klanten. Sioux creëert succes door samen te leren, kennis te delen, te ondernemen, plezier te hebben en op basis van openheid en vertrouwen te werken aan innovatieve oplossingen.

Sioux ontzorgt hightech bedrijven bij het ontwikkelen en bouwen van slimme modules en software met impact. We voegen waarde toe door onze sterke focus op kwaliteit, functionaliteit, het verkorten van ontwikkeltijden, integraliteit en schaalbaarheid. Daarmee realiseren we een duurzaam concurrentievoordeel voor onze klanten tegen een optimale prijs.

Sioux kent diverse samenwerkingsmodellen, maar onderscheidt zich door zijn ondernemerschap. Zo durven we financieel risico te dragen bij het ontwikkelen van kansrijke kennis en vernieuwende producten van klanten. Daarnaast investeren we in start-ups en het doorontwikkelen van nieuwe bedrijven die nodig zijn voor het verrijken en toekomstbestendig maken van het hightech-ecosysteem waarin Sioux opereert.

Four Digits

Four Digits is begonnen als web-applicatieontwikkelaars en schoven vanaf 2008 steeds meer richting Content Management. Rond 2011 vonden ze een goede balans tussen CMS-werk en webapplicaties in zowel front- als backendwerk. Sinds 2016 ligt de nadruk op Django, React, Wagtail, Plone en vele andere technieken. Hun kracht ligt in Python en ze zijn ook bedreven in technieken zoals React, HTML5 en node.js. Als het in een browser kan draaien, dan kunnen zij het maken.

 

Avisi


Barri, Jan en Gert-Jan leren elkaar kennen op hun opleiding informatica in Enschede. Ze komen er al gauw achter dat ze dezelfde passie voor techniek delen en elkaar goed aanvullen. Tijdens hun stage in Austin, Texas bloeit die liefde nog verder op. Ze slepen ieder de Award Winning Vision afstudeerprijs in de wacht, waar later hun bedrijf naar vernoemd wordt. Na hun opleiding gaan ze ieder hun eigen weg, maar komen elkaar na fusies en omzwervingen weer tegen. Ze besluiten samen een softwarebedrijf te starten en een ander geluid te laten horen.“Werken in techniek moet bovenal leuk zijn”, vertelt Barri. In de afgelopen jaren is er een hoop veranderd, maar dat principe is altijd dezelfde gebleven. En waar het 17 jaar geleden ooit allemaal op een zolderkamertje begon, verhuist het bedrijf in februari 2018 samen met 70 medewerkers naar de Rijntoren op Arnhem Centraal. Op de drie verdiepingen die Avisi beslaat draait het om innovatie, kennisdeling en goede koffie.

Covadis


Covadis is een softwarehuis voor de ontwikkeling van webapplicaties en maatwerk software. Met de software van Covadis worden werkprocessen makkelijker en efficiënter gemaakt. Covadis werkt voor opdrachtgevers voor wie een standaard softwareoplossing niet (meer) voldoet of een standaard product willen laten ontwikkelen. Sinds juni 2015 is Covadis gevestigd aan de Transportweg in Doetinchem.

Frameworks waar Covadis onder meer gespecialiseerd in is, zijn .NET, ASP.NET Core 1.0, Angular 2 en Web API. Bij Covadis wordt er hoofdzakelijk geprogrammeerd in de talen C# en PHP. Aanvullend wordt er gewerkt met verschillende GIS-platformen en wordt er gebruik gemaakt van GitHub en Azure. Afhankelijk van welk specialisme nodig is voor een project, worden de ontwikkelaars flexibel ingezet.

Regelmatig heeft Covadis ruimte voor een HBO stagiair(e) Informatica. Dit kan gaan om zowel een meewerkstage als een afstudeeropdracht. Als stagiair bij Covadis kom je terecht in een team van jonge techneuten met een hoog kennisniveau. Je wordt daarbij begeleid door een ervaren ontwikkelaar. Wat je als stagiair(e) bij Covadis precies gaat doen, is afhankelijk van wat je leuk vindt en wat je wil leren.

 

GX Software

Make digital personal

GX Software helpt organisaties hun digitale kanalen persoonlijk te maken. Wij geloven namelijk in de combinatie van software en services, om de beste persoonlijke digitale ervaringen te kunnen creëren. Wij maken hierbij onder andere gebruik van het content management systeem XperienCentral, het customer data platform BlueConic en de formulierenmodule InteractiveForms.
Deze producten stellen onze medewerkers en partners in staat om de behoeftes van onze klanten perfect vast te stellen, daar de juiste oplossingen bij te kiezen en projecten succesvol af te ronden.
En dat heeft dan weer ultieme digitale klantcommunicatie, hogere loyaliteit en meer omzet tot gevolg.

Klein begonnen, groot geworden

GX Software is opgericht in 1996 door een groepje Nijmeegse studenten. Nu, zo’n 20 jaar later, heeft de studentenkamer plaatsgemaakt voor een groot kantoorpand met circa 100 medewerkers. Ondanks onze Nijmeegse inborst, zijn onze plannen internationaal. Want nu we een stevige voet aan de grond in de Nederlandse markt hebben met klanten als Nationale-Nederlanden, Aegon, KPN, WNF en Ajax, gaan we de komende jaren onze Europese klantenkring nog verder uitbouwen.

Erkenning

  • Sinds 2011 staan we jaarlijks in het ‘Magic Quadrant for Web Content Management’ van Gartner. Dit toonaangevende Amerikaanse onderzoeksbureau selecteert in dit rapport de beste CMS-leveranciers ter wereld.
  • Computable heeft ons geplaatst in de lijst met 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland.
  • ARS Logica erkent ons als brancheleider in de ‘Compass Guide to Web Content Management’.

Belastingdienst

Midden in de samenleving

We staan als Belastingdienst midden in de samenleving. We hebben contact met vrijwel alle burgers en bedrijven in Nederland. De impact van ons optreden op de individuele burgers en bedrijven is groot. Daar zijn we ons van bewust. We gaan zorgvuldig met onze bevoegdheden om. Onze kernwaarden geloofwaardigheid, zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid zijn daarin leidend.

Onze taak

 Wij geven uitvoering aan:

  • De heffing, controle en inning van rijksbelastingen, bijdragen zorgverzekeringswet, premies volksverzekeringen en premies werknemersverzekeringen.
  • De controle op de naleving van wetgeving betreffende in-, uit- en doorvoer van goederen, en van wetgeving op economisch, gezondheids-, milieu- en veiligheidsterrein, economische ordening en financiële integriteit.
  • De toekenning van en controle op inkomensafhankelijke toeslagen.
  • De opsporing op al de hiervóór genoemde terreinen.

Data en privacy

Beslissingen over het heffen van belastingen of toekennen van toeslagen en keuzes in de handhaving maken we op basis van informatie. De belangrijkste bron zijn de gegevens die belastingplichtigen, toeslaggerechtigden en organisaties die informatieplichten hebben (zoals banken en verzekeraars) aan ons aanleveren. Die slaan we veilig op in onze eigen systemen. Verder putten we uit overheidsbrede basisregistraties zoals de Basisregistratie personen, het Handelsregister en het Kadaster. We gebruiken ook de gegevens van buitenlandse belastingdiensten.

We investeren volop in de nieuwe mogelijkheden van data-analyse. Die stellen ons in staat de data die al in onze systemen staan te koppelen en daar patronen in te ontdekken. Zorgvuldig omgaan met gegevens van klanten en bescherming van de privacy staan hoog in het vaandel. De Belastingdienst heeft een wettelijke geheimhoudingsplicht waar we strikt de hand aan houden. En we zorgen dat onze gegevensverwerkingen voldoen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens daaraan stelt.