De studiereis
Dit jaar zal de CMD studiereis naar Milaan op de planning staan!

Denk je aan Milaan dan denk je aan goed geklede mannen en vrouwen, Milaan ademt mode! In de belangrijkste stad van Noord-Italië vind je imposante gebouwen, levensgenieters en de juiste combinatie tussen oud en modern. Milaan is de juiste plek om de Italiaanse cultuur op te nemen of om te winkelen. In Milaan ben je op de juiste plek.

Milaan is helemaal thuis in de architectonische gebouwen. Begin je dag met de fietstour langs de highlights van Milaan. Bezoek samen met ons de Duomo di Milano, één van de grootste kerken ter wereld. Loop naar het dak van de Duomo en geniet van het unieke uitzicht. Naast het bezoek aan de geweldige kerk gaan wij ook naar het Triennale Design Museum, dat steeds wisselende exposities biedt met tal van Italiaanse design-klassiekers, zoals de Olivetti typmachines en de wereldberoemde Fiat 500. Echte kunstliefhebbers kunnen urenlang door de zalen van Castello Sforzesco lopen. Dit is een indrukwekkend kasteel uit de 14e eeuw. Bewonder hier de werken van Italiaanse meesters zoals Da Vinci en Michelangelo, of nuttig authentieke Italiaanse gerechten bij Boccondivino. Benieuwd welke activiteiten er nog meer op de planning staan? Kom dan naar de info avond op 28 februari of neem contact op via het volgende mail adres: studiereiscmd@ica-xtend.nl

Datums, tijden en locatie
Van 12 tot en met 15 april gaan we naar….. Milaan! De mode- en designstad van de wereld, alhoewel uitgaan hier natuurlijk ook prima mogelijk is.

Paklijst
Er volgt zo snel mogelijk een lijst waarop alles staat wat je maar mee moet nemen.

Vervoer
We vliegen naar Milaan, vanaf daar zijn er andere vervoersmiddelen beschikbaar. Meer informatie hierover volgt nog.

Informatieavond
Op 28 februari vindt er een informatie-avond plaats in D101 (Ruitenberglaan 26, Arnhem) om 17:45. Wees hierbij aanwezig om gelijk op de hoogte te zijn van de volledige invulling.

Aanmelden
Ga je mee? Super! Aanmelden kan via het formulier op deze pagina:)

Vragen?
Nog iets onduidelijk? Of vragen ergens over? Mail gerust naar onze studiereiscommissie CMD: studiereiscmd@ica-xtend.nl

Hopelijk zien we jullie dan!

Met veel liefs,

Studiereiscommissie CMD


Planning

12 april – Heenreis

13 april
Programma Milaan

14 april
Programma Milaan

15 april – Terugreis