• Pluralsight student jaarlidmaatschap

  35.00

  Leuk dat jij je op deze pagina begeeft! Waarschijnlijk ben jij nieuwsgierig wat Pluralsight inhoudt en waarom deze verplicht is in jouw boekenpakket.

  Ten eerste biedt Pluralsight videotrainingen voor zowel ICT en CMD studenten. Pluralsight biedt tijdens jouw propedeuse en in jouw verdere studie meer dan voldoende lesmateriaal om jou tijdens jouw opleiding te ondersteunen, prikkelen en jezelf te profileren. Leer van een wereldwijd netwerk van experts uit de industrie.

  Steeds meer lessen binnen de HAN worden nu op de Pluralsight lessen gebaseerd. Dit heeft als voordeel dat wij studenten na de lessen nog rustig terug kunnen kijken wat er klassikaal behandeld is. Gedurende de lessen zal jouw docent zo nu en dan ook de opdracht geven om een les in Pluralsight te bekijken. O.a. hierom is het verplicht om een Pluralsight lidmaatschap af te sluiten.

  Voor de fanatiekelingen onder ons biedt Pluralsight meer dan genoeg verbreding en verdieping. Pluralsight wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe trainingen en oude worden vernieuwd. Tevens zijn alle lessen onderweg offline op jouw smartphone en tablet te bekijken! Kijk op https://www.pluralsight.com/browse om een indruk te krijgen wat voor trainingen er beschikbaar zijn.

  Wij als studievereniging vinden het belangrijk dat alle ICT en CMD studenten het beste uit zijn opleiding halen. Nu heb jij de kans om in een korte tijd aanzienlijke te groeien. Wij als HAN studenten mogen namelijk voor een gereduceerde prijs gebruik maken van dit online platform. Normaliter kost een jaarlidmaatschap rond de 450 euro. Als HAN student kun jij al voor 35,- per jaar lid worden.

  Binnen een maximum van 5 werkdagen ontvang jij na aanschaf een uitnodiging voor activatie. De licentie loopt tot eind augustus studiejaar 2016/2017, het lidmaatschap stopt automatisch.

  Let op! Alleen HAN studenten mogen gebruik maken van deze actie. Hierom is het verplicht om jouw HAN email-account aan het einde van jouw bestelling in te vullen. Jouw HAN email-account kun je terugvinden op https://hanaccount.han.nl/hanmail/.

  Voor vragen met betrekking tot het Pluralsight student jaarlidmaatschap neem contact op met Xtend via info@ica-xtend.nl.