Aanbieding!

Ticket Batavierenrace 2019

35,0045,00

Wissen
SKU: 201

Beschrijving

Van 10 tot 12 mei 2019 is het weer tijd voor de Batavierenrace. Vanuit Arnhem gaan de verenigingen Xtend, Amoras, Hart, Lokaal’ 99, Creas en Trifonius gezamenlijk deelnemen aan de Bata. Het is een weekend waarbij we ons van onze beste kant kunnen laten zien door middel van bloed, zweet en tranen. We kunnen, zoals elk jaar, er alles aan doen om niet als laatste te eindigen! Wat we vooral bij de Bata doen is genieten van de gezelligheid en dat goudgele gerstenat.
Tijdens dit weekend moet er door iedereen een steentje worden bijgedragen, wat kan bij de volgende taken:

Renner
Renners dienen in één van de drie dagdelen een etappe te rennen. Snelheid en conditie zijn niet heel belangrijk, zolang je afstand lopend, huppelend of kruipend af weet te leggen. Nadat je je beweging voor de rest van het jaar weer hebt gehad, kun je weer rustig verder gaan met bier drinken.

Kookploeg
Tijdens het weekend is de kookploeg verantwoordelijk voor het eten dat onze Daarna kan je lekker pils drinken.

Navigator
Speel jij die gekke beats over die aux-kabel? Kun jij daarnaast ook nog eens kaart lezen? Dan kun je navigator worden. Als navigator moet je de route lezen zodat de chauffeur zijn ogen op de weg kan houden. Met de chauffeur ga je van punt naar punt om de renners op te halen en af te droppen.

Coach
Altijd al naar mensen willen schreeuwen? Coach is echt iets voor jou! Samen met je bff kan je op de tandem gaan zingen, dansen en schreeuwen. Het is immers jouw taak om de renners te motiveren en ze te voorzien van dat kleine sprankeltje hoop dat er snel een einde komt aan de lijdensweg die men een etappe noemt.

Tentenbouwer
Als tentenbouwer sta je vrijdagochtend 10 mei klaar om naar Enschede te gaan met de tenten. Je gaat met de andere tentenbouwers alle tenten opzetten, zodat iedereen het weekend droog kan overnachten.

Chauffeur
De chauffeur moet sneller zijn dan Max Verstappen, maar wel de berm kunnen ontwijken. Je brengt de renners van jouw dagdeel naar de verschillende vertrekpunten. Dit doe je in stijl, door links en rechts alle andere busjes in te halen.

Wij doen ons best om met alle voorkeuren wat betreft rollen, dagdelen en afstanden rekening te houden. Echter is dit niet altijd mogelijk. Onze excuses hiervoor.

Restitutie van de aankoop is niet mogelijk.

Extra informatie

Vereniging

Xtend, Amoras, Lokaal99, HART, Creas, Trifonius