Aanbieding!

Xtend Weekend Weg

35,0037,50

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar

Beschrijving

Xtend Goes Friesland

Sletten en Sletinnen, Het is zover. Xtend gaat zijn grenzen verleggen en niet zomaar. Tijdens Xtend Goes Friesland gaat Xtend op 17, 18 en 19 April (je raadt het nooit) EEN WEEKENDJE NAAR FRIESLAND. De exacte locatie houden we nog even geheim maar we huren een huisje af met Xtend leden waar we het hele weekend kunnen zuipen, feesten en meer!

Wat krijg ik voor mijn geld?
Dan vraag je je misschien af hoe duur is dat dan wel niet?!? Nou voor de prijs van 35 euro mag jij jezelf een weekend stationair naar de tering zuipen tussen de koeien. En dan vraag je je misschien af maar wat krijg ik dan voor die 35 euro?!?. Nou voor de prijs van 35 euro krijg je. Een weekend Bier, Wijn of Frisdrank, Eten van vrijdagavond* tot zondagochtend en een weekend vol leuke herinneringen en activiteiten.

*Als je kiest voor 2,50 extra betalen voor het gezamelijke diner op vrijdagavond om 18:30

Reizen is duur 🙁
En dan hoor ik U denken: “Maar ik heb maar een week-ov dus terugreizen op zondag is tantoeduur en ik heb al mijn dukaten al uitgegeven.”
Geen zorgen. Voor de mensen met een week-ov kopen we een groepsticket die bij de prijs van 35 euro zit inbegrepen.

Tickets
Dus waar wacht je nog op. Gooi daarom je browser a.s. maandag 24 Februari met 180km/h naar ica-xtend.nl/weekendweg en koop die kaarten! want *OP=OP*

Er zijn 2 soorten kaarten verkrijgbaar. Een kaart is 35 euro en daarin zit alles wat hierboven vermeld is. De andere kaart is 37,50 en hierin zit eten voor de vrijdagavond bij inbegrepen. Het diner start om 18:30 dus dan moet je er wel zijn. Anders moet je zelf eten regelen.

Reizen
Voor het reizen zijn er 2 opties:
Optie 1: Is om vrijdag 17 April samen met uwen reisführer Tom Bolk und Berater Wander Groenewoud naar de locatie te reizen zodat we op tijd zijn voor het avondeten van 18:30. Let wel op dat je voor deze optie de ticket van 37,50 moet kopen omdat je ‘s avonds mee eet met het avonddiner.

Optie 2: Je reist zelf (of spreekt met een paar anderen af) om later naar de locatie te reizen i.v.m. stage/werk oid. Let er hierbij wel op dat je dan de ticket moet kopen van 35 euro en je zelf wat avondeten moet regelen. (Onze tip is om gewoon wat frikandelbroodjes in de trein te eten)

Voor vragen over het weekend kan je terecht bij Tom Bolk, Jasmijn van Asselt, Wander Groenewoud of Eva van der Monde.

Extra informatie

Vrijdagavond Diner

Ik eet vrijdagavond mee, Ik eet vrijdagavond zelf